Ontdek meer over

Brasserie Maritime

De keukenbrigade van Brasserie Maritime kookt met veel plezier en passie gerechten met een mediterrane inslag, met als basis de Franse keuken en lokale ingrediënten.

Het restaurant

Dinerend met als achtergrond het vergezicht van een ondergaande zon achter de bruisende haven van Zierikzee. Oftewel, een zomerse dag op het terras van Brasserie Maritime. Met ons terras op het zuiden slaan wij de terrasdeuren bij een beginnende aangename temperatuur al graag open.

Binnen kunnen we op de begane vloer plaats bieden aan ongeveer 55 gasten. In de opkamer beschikken we nog over een sfeervolle ruimte voor 15 personen. Daarnaast beschikken we voor groepen over een ruimte op de eerste verdieping die te gebruiken is voor ongeveer 60 personen.

Sfeerimpressie 

De beleving van onze gasten staat altijd voorop, waar we op dagelijkse basis verrassen met een fijne sfeer, prachtige gerechten en bijpassende dranken.

Ons team

Ons team bestaat uit een combinatie tussen jonge en ervaren gastheren en gastvrouwen en een keukenteam die met passie en zorg met de lokale producten aan de slag zijn.

Wat klanten zeggen

Beoordelingen 

"Voor vis, schaal en schelp ga je naar deze zaak! Dé zaak in Zierikzee voor alles wat uit het water komt. Perfecte Fruit de mer incl kreeft. Mooie aankleding en prima personeel."

Gerard

"Vriendelijke en attente bediening, uitgelezen selectie wijnen en fantastische vis. Wij namen een plateau met kreeft, krab, oesters en garnalen. Echt onze vingers bij opgegeten!"

Satumalay

"Lekkere lunch. Heerlijk gegeten op het terras. De smaken zitten goed en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam."

Robert

"Verrassend lekker vegetarisch gegeten!! Wat een heerlijke avond! Met mijn nichtje, man en twee kinderen buiten gegeten. Heel attente bediening, warme dekens, behoorlijk snel ondanks de drukte maar bovenal en heel verrassend echt een heerlijke vegetarische maaltijd."

Jolande

"Na slecht gegeten te hebben in het centrum van Zierikzee zijn we voor de hoofdmaaltijd en dessert bij Maritime terecht gekomen. Ik verzeker u, u kunt het niet beter treffen. En de bediening deed het top."

Guido

"Heerlijk gegeten: eend en zeebaars; amuse van mossels. Daarbij Een vriendelijke en flexible bediening."

Janny

"Lekker gegeten in een vol restaurant. Kreeft en zeetong is er heerlijk. Perfecte vriendelijke bediening. Een aanrader!"

Mike

"Het is vooral een visrestaurant maar je kan er ook terecht voor een lekker stuk vlees. Mijn vrouw heeft zeebaars gegeten en ik heb gekozen voor de tournedos. In éen woord : delicious ! Een lekker wijntje van het huis erbij (Chenin Blanc uit Zuid Afrika) voor een zeer redelijke prijs."

Jan

"Zeer lekker gegeten voor een correcte prijs. Maandmenu heeft 5 gangen met keuze tussen lam en kabeljauw voor het hoofdgerecht. Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar."

Willy
Reserveer je plek!

Reserveren 

Wilt u een aanvraag indienen voor het reserveren van een plek in ons restaurant?