Een nieuw 3 gangenmenu en een verrassingsmenu!

Net als andere jaren gaat Brasserie Maritime haar deuren ook in 2023 voor een paar weken sluiten om vakantie te vieren en op te laden richting de feestdagen. Vanaf maandag 13 november gaan we even dicht om in de kerstsferen weer open te gaan op 22 december en samen met jullie de feestdagen te vieren. Tot die tijd zitten we ook zeker niet stil met onder andere een nieuw 3 gangenmenu en een verrassingsmenu op zondag 12 november!

3 gangenmenu en kliekjesdag bij Maritime
Ons nieuwe herfstachtige 3 gangenmenu is per direct verkrijgbaar bij Maritime. Het menu zal je verrassen en zal je in combinatie met onze gastronomische sfeer verwarmen in deze grijzere periode. Maak je keuze tussen diamanthaas of zalmtartaar en zeebaars of hertenfilet en sluit je diner af met een dessert van mandarijn, citrus panna cotta en een Nutella bonbon. Bekijk het menu hieronder!

Restaurant Brasserie Maritime - Culinair genieten aan de haven in Zierikzee

Op zondag 12 november, de dag voor de deuren sluiten, serveren we een speciaal 5 gangen verrassingsmenu voor €49,50. We gaan nog niet vertellen wat onze chefs Ernesto en Marco gaan bereiden in de keuken, maar we kunnen garanderen dat het de moeite waard gaat worden! Reserveer nu alvast je tafel en sluit deze periode samen met ons af!

Open tijdens de feestdagen
Na een periode van rust staan Stefan en het team van de bediening op 22 december weer klaar om jullie te ontvangen. We hebben nog een aantal tafels beschikbaar op 24 en 26 december tijdens de lunch of het kerstdiner. Op 25 december zijn we gesloten. Scroll naar beneden en reserveer nog snel je tafel voor de komende periode of de feestdagen!

Deel dit bericht: