De laatste week voor de feestdagen

Na een mooie periode sluiten we vanaf 13 november de deuren van Brasserie Maritime tot de feestdagen op 22 december. In deze periode is het even tijd voor vakantie, plannen maken voor het nieuwe jaar en wat klein onderhoud aan de brasserie. Om knallend deze tijd samen met jullie te vieren, hebben we aanstaande zondag een 5 gangen verrassingsmenu samengesteld.

Verrassingsmenu
De creativiteit van Ernesto en Marco komt helemaal naar voren in het 5-gangen verrassingsmenu. In het menu hebben de chefs de huidige voorraden gecombineerd in 5 unieke gangen die zeker niet teleur zullen stellen voor een prijs van €49,50. Het menu blijft tot het arriveren aan de haven een verrassing, Stefan vertelt jullie daarna graag wat we gaan serveren. Reserveren van je tafel op de kliekjesdag kan nog via de buttons hieronder!

Vragen rond de kerst
Na de periode van sluiting gaan we op 22 december weer feestelijk open. We kregen hier en daar nog een aantal vragen rond de kerstdagen van dit jaar, dus daar geven we nog graag wat duidelijkheid over! De kerstlunch is alleen verkrijgbaar op 24 december. De kerstdiners serveren we op 24 en 26 december, op 25 december vieren we zelf kerst! Bekijk het kerstmenu hieronder, reserveren kan ook via de buttons!

Maritime Culinair Cadeau
Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je geliefde, familie of vriend? Met het Maritime Culinair Cadeau geef je een speciaal persoon een speciale ervaring. Het aan te passen bedrag draagt hoe dan ook bij aan een culinaire beleving, en bij een bon vanaf €100,- geven we een fles wijn extra van het huis. Is dit jouw cadeau voor de feestdagen? Loop dan even langs of neem contact met ons op.

Deel dit bericht: