Brasserie Mystique, Een avond vol smaakvolle geheimen

Restaurant Brasserie Maritime - Culinair genieten aan de haven in Zierikzee

Genieten van een voordelig vijfgangen verrassingsmenu 

Dineren bij Brasserie Mystique, voorheen bekend als Brasserie Maritime, staat gelijk aan een culinaire beleving die verder gaat dan eten. Nieuwsgierig naar het menu? Dat is top secret! Je weet van tevoren dus niet wat je precies gaat eten. Uiteraard mag je een voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch en allergieën doorgeven. Wat we wel kunnen verklappen, is dat je bij ons geniet van een maandelijks wisselend vijfgangenmenu voor slechts € 35. Kies daarnaast voor het bijpassende wijnarrangement (3 glazen) voor € 17,50 en je avond is compleet. De mysterie van Brasserie Mystique beleef je van 2 januari 2024 tot en met 28 maart 2024. Kom jij blind proeven? 

Ontrafel het geheim voor korting
Als de eerste gang eraan komt, is het tijd om de blinddoek op te zetten. De eerste gang kan je bij Brasserie Mystique namelijk geblinddoekt eten. Dit zet al je andere zintuigen op scherp. Proef, ruik, voel! Raad jij met jouw gezelschap het geheime ingrediënt? Dan krijgen jullie vijf euro korting op de rekening. 

Spaarpunten bij elkaar eten
En er is meer! Na elk diner in het restaurant krijg je per 2 personen één stempel op jullie stempelkaart. Bij drie stempels ontvangen jullie een waardebon van € 35 p.p.. Deze waardebon is één jaar geldig buiten de weekenden en feestdagen om. 

Behoefte aan een beetje zekerheid in al deze geheimzinnigheid? Reserveer dan alvast een tafel via onze website of bel naar 0111 – 412156.

Deel dit bericht: