Brasserie L’amour liefdesverhalen | Jaco & Janet

Het stel, beide werkzaam bij een fysiopraktijk, kwam regelmatig dineren in het toenmalige Auberge Maritime. Ze vonden het toen al zo’n fijne plek, dat Jaco en Janet bijna dertig jaar geleden hier een groots feest gaven om hun liefde voor elkaar te vieren. 

Hoewel het stel in stilte trouwde, besloten ze toch om een mooi feest te geven hier aan de haven. Zo’n 150 gasten – vrienden en familieleden – werden uitgenodigd bij Auberge Maritime, op het huwelijksfeest van de tortelduifjes. Bij een huwelijksfeest hoort natuurlijk een verrassing! Twee oud-collega’s, fysiotherapeuten uit Vlissingen, hadden een bus afgehuurd en lieten als verrassing 50 extra gasten komen. Dit waren oud-cliënten, die gezellig mee kwamen proosten op het huwelijk van het stel. Zo stond de zaal tot de nok toe vol met zo’n 200 gasten! De keuken was niet berekend op zoveel gasten en moest op creatieve wijze improviseren om een compleet buffet te serveren voor de volle zaal. Dit kwam gelukkig allemaal goed en iedereen genoot die avond van het gezellige feest. Het feest was zo geslaagd, dat de zaak pas laat in de nacht haar deuren sloot. 

Jaco en Janet kijken nog vaak terug op deze bijzondere avond en komen nog altijd graag een hapje eten bij Brasserie Maritime. 

Deel dit bericht: