Brasserie L’amour liefdesverhalen | Karin & Vincent

Wat zou je doen met een miljoen? Dit was de eerste vraag die Karin en Vincent moesten beantwoorden op de datingsite waar ze elkaar leerden kennen. Vincent’s antwoord hierop was: “Een huisje kopen aan zee”. 

Die droom werd werkelijkheid, ook zonder een miljoen euro. In april 2013 kocht het stel een huisje in Renesse. Er moest behoorlijk geklust worden, maar het eindresultaat ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen! Tegenwoordig wordt er een maandelijks tripje gemaakt van Brabant naar het Zeeuwse Renesse, om lekker bij te komen in hun tweede (t)huis. Hier kunnen ze genieten van elkaar, familie, vrienden die langskomen, de geweldige omgeving en van Brasserie Maritime, hun favoriete plekje in Zierikzee! Al vijf jaar komen ze hier met veel plezier genieten van de wisselende vijfgangenmenu’s en een heerlijk glas bijpassende wijn. Karin en Vincent voelen zich hier altijd enorm welkom. 

Wanneer je een huisje hebt in Renesse, kun je een weekendje Concert at Sea samen met vrienden en familie natuurlijk niet overslaan. De editie van 2016 was wel een hele speciale.. Vincent deed iets wat niemand verwachtte: hij vroeg zijn Karin ten huwelijk! Karin dacht dat Vincent een grap maakte en kon alleen maar kon lachen. Toen ze eenmaal doorhad dat hij het echt meende, zei ze natuurlijk volmondig JA! Op 26 mei 2017 trouwde het koppel bij op het strand van Westenschouwen, de plek die voor hen zo speciaal is. De weergoden waren hen goed gezind, het zonnetje scheen namelijk de hele dag. Het werd een onvergetelijke dag, samen met de kinderen (zeven in totaal!), vrienden en familie. Karin en Vincent hopen nog lang te mogen genieten van elkaar, de prachtige Zeeuwse kust en de fijne avonden bij Brasserie Maritime. 

Deel dit bericht: