Vijfgangenmenu voor € 27,50 óf betaal € 5,- meer en ontvang een Maritientje!

Komend half jaar serveren we een maandelijks wisselend vijfgangenmenu, bestaande uit gerechten passend bij het seizoen. Het menu kost € 27,50 per persoon, máár legt u nog eens € 5,- bij, dan krijgt u van ons een Maritientje terug. Met deze unieke valuta krijgt u € 10,- korting bij uw eerstvolgende bezoek aan Brasserie Maritime. Bent u meer een spaarder dan een spender? Verzamel dan vijf verschillende Maritientjes en wissel ze in mei 2019 in voor een Oosterscheldekreeftmenu. Het lijkt wel Monopoly!

Investeer in uzelf en geniet zes maanden lang van een wisselend vijfgangenmenu met seizoensproducten uit de omgeving.

Van oktober 2018 tot en met maart 2019 verdubbelt u uw kansen bij Brasserie Maritime of spaart u voor een heerlijk Oosterscheldekreeftmenu!

Bekijk hier het menu van maart.

 

Vijfgangenmenu
Komend half jaar serveren we een maandelijks wisselend vijfgangenmenu, bestaande uit gerechten passend bij het seizoen. Het menu kost € 27,50 per persoon, máár legt u nog eens € 5,- bij en betaalt u dus € 32,50, dan krijgt u van ons een Maritientje terug.

Maritientje
Het Maritientje kost u dus € 5,- maar is in feite € 10,- waard! Deze € 10,- krijgt u aan korting tijdens uw volgende bezoek, wanneer u het Maritientje inlevert. Let op: het Maritientje is in te zetten bij een besteding vanaf minimaal € 15,-.

Oosterscheldekreeftmenu
Maandelijks verschijnt er een nieuw ontwerp van het Maritientje, spaart u vijf van deze verschillende Maritientjes, dan kunt u deze in mei 2019 inleveren voor een heerlijk Oosterscheldekreeftmenu.

Looptijd
Het wisselende vijfgangenmenu voor € 27,50 is verkrijgbaar van oktober 2018 t/m maart 2019. In die periode kunt u dus investeren in of sparen voor Maritientjes. De Maritientjes zijn in te leveren tot uiterlijk 30 september 2019.

 

 

Vraag & Antwoord

Het kan natuurlijk dat u nog vragen heeft over onze actie. Daarom hebben we alvast enkele vragen en antwoorden voor u onder elkaar gezet. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig en volledig mogelijk beantwoorden.
 


Hoe kom ik aan een Maritientje?
Wanneer u komend halfjaar bij ons voor het vijfgangenmenu voor € 27,50 kiest, dan krijgt u de optie om € 5,- meer te betalen (€ 32,50) en een Maritientje te ontvangen.


Wat kan ik met het Maritientje?
Het Maritientje is € 10,- waard en kunt u besteden tijdens uw volgende bezoek aan Brasserie Maritime. U mag deze korting weer inzetten voor het vijfgangenmenu, maar ook bij een lunch of ander soort consumptie is uw biljet inzetbaar.


Is het Maritientje voor alles op de kaart in te zetten?
In principe wel. Of u nou voor koffie met gebak, lunch, borrel, het vijfgangenmenu of een diner a la carte gaat, u kunt uw Maritientje bij iedere gewenste consumptie inzetten. Er moet echter wel een minimumbedrag van € 15,- behaald worden om uw Maritientje te kunnen verzilveren.


Zijn de Maritientjes persoonsgebonden?
Nee, u kunt zelf gebruik maken van de korting, maar u kunt uw Maritientje ook weggeven zodat iemand anders deze kan inzetten.


Hoeveel verschillende Maritientjes zijn er?
Er zijn in het totaal zes verschillende Maritientjes, elke maand een ander ontwerp.


Hoeveel Maritientjes mag ik tegelijk inzetten?
Per bezoek mag u zoveel Maritientjes inzetten als u heeft en wilt.


Kan ik mijn Maritientje inwisselen voor contanten?
Nee, u kunt uw Maritientje niet inwisselen voor contant geld. Tevens geven wij niet terug in contanten als de waarde van uw in te zetten Maritientjes boven het te besteden bedrag ligt. Voorbeeld: u komt met een vriend(in), familielid of kennis voor koffie met gebak naar Brasserie Maritime, uw rekening bedraagt € 15,- en u kiest er voor om beide een Maritientje in te zetten (samen € 20,-), dan krijgt u hier geen contant geld op terug.


Ik ben een Maritientje kwijt, wat nu?
Omdat de Maritientjes niet persoonsgebonden zijn en wij niet kunnen registreren of u uw Maritientje wel of niet gekregen heeft, moet u zelf goed op uw biljetten passen. Bent u dus een Maritientje kwijt, dan is dit zeer spijtig, maar kunnen wij niets voor u doen.


Moet ik lid worden om te sparen voor het Oosterscheldekreeftmenu?
Nee, u hoeft geen lid te worden om met uw Maritientjes te sparen voor een Oosterscheldekreeftmenu.


Wanneer kan ik mijn Maritientjes inleveren voor een Oosterscheldekreeftmenu?
Maandelijks wisselt het ontwerp van onze Maritientjes, spaart u vijf verschillende biljetten, dan kunt u deze in mei 2019 inzetten voor een gratis Oosterscheldekreeftmenu.


Hoe lang loopt de actie?
Het wisselende vijfgangenmenu voor € 27,50 loopt van oktober 2018 t/m maart 2019. In die periode kunt u dus investeren in of sparen voor Maritientjes. De Maritientjes zijn in te leveren tot uiterlijk 30 september 2019.

Spaart u voor het Oosterscheldekreeftmenu, dan kunt u uw vijf verschillende Maritientjes in mei 2019 verzilveren.